Skip links

PsyRay ScanCoaching voor Psychologen

Wil jij als psycholoog jouw analytische vaardigheden uitbreiden? Ben je geïnteresseerd in psychosomatische verbanden en wil je sneller tot de kern van het probleem van de cliënt komen? Dan is een opleiding ScanCoaching interessant voor jou. Met de PsyRay techniek kun je binnen één uur de oorzaak van huidige (disfunctionele fysieke en mentale) processen van de cliënt achterhalen, teruggaand tot de prenatale periode van jouw cliënt.

Deze technologie maakt een scan van elektromagnetische frequenties van meer dan honderd lichaamspunten zoals bijvoorbeeld de hersenen, lever, longen, darmen en het bekken. Op basis van de kennis over psychosomatische verbanden kan deze scan vanuit de fysieke energetische staat het huidige mentale/psychologische proces aan het licht brengen. Vervolgens worden de oorzaken (zoals trauma’s, coping strategieën en karaktereigenschappen) van de huidige processen inzichtelijk gemaakt. De lichamelijke energetische balans maakt inzichtelijk waar aanpassingen nodig zijn om het lichamelijke en/of mentale proces te verbeteren. De informatie over de energetische disbalans en factoren die hieraan ten grondslag liggen geeft jou als psycholoog basisinformatie waar jij een behandeling op voort kunt bouwen.

Behandelingen die bij ons ingezet worden zijn veelal gebaseerd op het gebrek aan balans bij cliënten.

De Balanskliniek staat achter de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Behandelingen die bij ons ingezet worden zijn veelal gebaseerd op het gebrek aan balans bij cliënten. Een scan met de PsyRay technologie is een unieke, snelle en diepgaande methode om deze (dis)balans in kaart te brengen. De informatie uit deze scan geeft voor zowel de behandelaar als de cliënt een startpunt waarvandaan een traject voor verbetering van het welzijn ingezet kan worden. Als psycholoog is deze unieke methode niet alleen waanzinnig interessant, maar is de scan ook snel, efficiënt en betrouwbaar. Tevens is de scan voor cliënten een efficiënte manier onbewuste gebeurtenissen, trauma’s of imprints aan het licht te brengen.

Interesse?

Neem contact op met Balansmeting voor meer informatie of om in te schrijven voor de ScanCoach opleiding