Skip links

Over onze professionals

Bram Bakker

– psychiater

Na ruim dertig jaar in de Nederlandse gezondheidszorg weet ik (BB) vrij goed wat we wel kunnen (veel!), maar ook wat we niet kunnen (ook veel, helaas). De groep mensen die niet geholpen kan worden binnen de bestaande organisatie van de zorg groeit.

Zelf leed ik ruim een jaar aan cerebellaire ataxie, een duur woord voor ingrijpende klachten die vooral het evenwicht betreffen. Maar een diagnose werd nooit gesteld en behandeling vond daardoor dus ook niet plaats. De frustratie en onmacht waren groot…

Jaimie Verdiesen

– psycholoog & runningtherapeut

Gezondheid, sport, lichaam en geest zijn thema’s waar ik mij graag mee bezig houd. In mijn werk ben ik doortastend, zorgzaam, geduldig en professioneel. Mijn passie is het verbeteren van de gezondheid en veerkracht van cliënten en ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een verstoorde balans kan zich op veel verschillende manieren uiten. Dit betekent dat het verbeteren van jouw gezondheid ook op meerdere manieren bereikt kan worden. Een persoonlijke benadering, maatwerk voor elke cliënt is waar ik me voor wil inzetten. Samen kijken we naar jouw klachten, krachten en wat voor jou de beste behandeling is. In mijn werkwijze ligt de focus niet alleen op de klachten en de mentale gesteldheid, maar ook op het lichaam, jouw krachten en manieren waarop jij zelf de balans kunt terugvinden én behouden.

Cas Boot

– trainer & coach

Mijn naam is Cas Boot (1992). Ik ben een trainer/coach die mensen helpt omgaan met stress en om authentiek te leven. Ik heb een bachelor economie en een master software engineering gehaald aan de Universiteit van Amsterdam. In 2017 was ik als computerprogrammeur aan het werk toen ik in een burnout terecht kwam. Om te herstellen verdiepte ik mij in de filosofie, spiritualiteit en psychologie. Na mijn herstel besloot ik anderen te helpen met de lessen die ik hieruit getrokken heb. In oktober 2019 begon ik mijn eigen training/coaching praktijk genaamd ConsciousPro en ben ik werkzaam in de regio Amsterdam.

Stan Put

– coach

Onderwijs, veerkracht/balans, topsport en leiderschap zijn de thema’s die mij goed liggen. Door jarenlange ervaring op deze onderwerpen in diverse functies ben ik in staat om vrij snel tot de kern van vragen te komen. Samen op zoek gaan naar antwoorden/inzichten om weer vooruit te kunnen. Dit vanuit een dynamisch perspectief en met de verantwoordelijkheid daar waar die hoort. Bij jou! De regisseur van jouw leven! Graag help ik mensen zelf verantwoording te nemen voor hun eigen leven.

Netwerken

Veel mensen die hulp zoeken op het terrein van hun gezondheid hebben moeite met het vinden van de juiste persoon. Er moet een klik zijn, het aanbod van de hulpverlener moet passen en de afstand moet te overzien zijn.
Bij de Balanskliniek vinden we het van het allergrootste belang daar aan bij te dragen.
Wanneer wij zelf niet de juiste zorg op de juiste locatie kunnen bieden, bevelen wij professionals aan die we persoonlijk kennen, en waar we goede ervaringen mee hebben. Verspreid over het hele land en in alle soorten en maten. Niet de titel weegt het zwaarst, maar het gevoel wat zij in hun werk stoppen. Het kan een psychotherapeut zijn, een coach, een runningtherapeut, of een masseur. Om de hoek in de stad, of juist in een rustige uithoek van het land.