Skip links

Over onze professionals

Bram Bakker

– psychiater

Na ruim dertig jaar in de Nederlandse gezondheidszorg weet ik (BB) vrij goed wat we wel kunnen (veel!), maar ook wat we niet kunnen (ook veel, helaas). De groep mensen die niet geholpen kan worden binnen de bestaande organisatie van de zorg groeit.

Zelf leed ik ruim een jaar aan cerebellaire ataxie, een duur woord voor ingrijpende klachten die vooral het evenwicht betreffen. Maar een diagnose werd nooit gesteld en behandeling vond daardoor dus ook niet plaats. De frustratie en onmacht waren groot…

Stan Put

– coach

Onderwijs, veerkracht/balans, topsport en leiderschap zijn de thema’s die mij goed liggen. Door jarenlange ervaring op deze onderwerpen in diverse functies ben ik in staat om vrij snel tot de kern van vragen te komen. Samen op zoek gaan naar antwoorden/inzichten om weer vooruit te kunnen. Dit vanuit een dynamisch perspectief en met de verantwoordelijkheid daar waar die hoort. Bij jou! De regisseur van jouw leven! Graag help ik mensen zelf verantwoording te nemen voor hun eigen leven.

Netwerken

Veel mensen die hulp zoeken op het terrein van hun gezondheid hebben moeite met het vinden van de juiste persoon. Er moet een klik zijn, het aanbod van de hulpverlener moet passen en de afstand moet te overzien zijn.
Bij de Balanskliniek vinden we het van het allergrootste belang daar aan bij te dragen.
Wanneer wij zelf niet de juiste zorg op de juiste locatie kunnen bieden, bevelen wij professionals aan die we persoonlijk kennen, en waar we goede ervaringen mee hebben. Verspreid over het hele land en in alle soorten en maten. Niet de titel weegt het zwaarst, maar het gevoel wat zij in hun werk stoppen. Het kan een psychotherapeut zijn, een coach, een runningtherapeut, of een masseur. Om de hoek in de stad, of juist in een rustige uithoek van het land.